Fidenco Carrosserie

Wij herstellen alle carrosserieschade.

Schade aan uw auto gereden? Wij begrijpen hoe dit voelt. Niets is zo vervelend als krassen en deuken aan uw auto, of nog erger.
Een parkeerfoutje, hagelschade, een kettingbotsing of misschien zelfs een stevige aanrijding, het overkomt de beste chauffeur, ook u. En het komt altijd ongelegen. Geen nood. U bent op de goede plek. Wij zijn Fidenco Carrosserie: een erkend multi-merken carrosseriebedrijf in Antwerpen.

ORIGINELE ONDERDELEN & MERKGARANTIE

Doordat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen en wisselstukken is uw veiligheid verzekerd net zoals voordien!
Op elke herstelling geven wij u de merkgarantie.
Onze uitstekende dienstverlening neemt direct alle zorgen van automobilisten uit handen door de totale schadeafwikkeling met
lease- of verzekeringsmaatschappij te regelen. We werken samen met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen.

Als modern vakbekwaam carrosseriebedrijf in Vlaanderen met gekwalificeerde, professionele medewerkers werken wij met zeer geavanceerde apparatuur. Fidenco Carrosserie staat garant voor optimaal schadeherstel aan uw carrosserie.
Uw mobiliteit is verzekerd: u krijgt een gratis vervangwagen tijdens de hele herstelperiode van uw voertuig. Wij treffen meteen alle noodzakelijke eerste regelingen. Zo zorgen we ervoor dat uw mobiliteit én uw gemoedsrust zo min mogelijk in het gedrang komen.

Maak een afspraak